Breitling Maserati
Tillbaka till startsidan

Breitling fortsätter sin satsning Breitling fortsätter sin satsning med företagsevenemanget MPC Stjärnjakten vilket är en exklusiv skattjakt med motorbåtar. Det gör att Breitling varit med som Huvudpartner samtliga sjunde år som evenemanget har arrangerats. En stabil partner Det schweiziska exklusiva klockmärket Breitling har varit och är en stabil samarbetspartner till MPC Stjärnjakten. –Breitling är den […]

MPC StjärnjaktenTeaminformationSamarbetspartnersMPC Stjärnjaktens klädkollektionAnmälan till MPC StjärnjaktenKontakta MPC Stjärnjakten

Breitling fortsätter sin satsning

Breitling fortsätter sin satsning med företagsevenemanget MPC Stjärnjakten vilket är en exklusiv skattjakt med motorbåtar. Det gör att Breitling varit med som Huvudpartner samtliga sjunde år som evenemanget har arrangerats.

En stabil partner
Det schweiziska exklusiva klockmärket Breitling har varit och är en stabil samarbetspartner till MPC Stjärnjakten.

Breitling är den optimala partner som ger oss den framförhållning som behövs för att få rätt fokus på själva evenemanget. Deras produkter stämmer också väl in i den profil MPC Stjärnjakten har och den målgrupp vi riktar oss för, säger Marcus Palmquist, CEO Partner MPC AB.

Breitling kommer äga en egen marknadsyta vid start och målområde, vara en av tävlingens skattvärdar och finnas med i hela grafiska manualen samt evenemangets egna klädkollektion.

MPC Stjärnjakten
En unik skattjakt för den sanna äventyraren. Evenemanget skapar de bästa förutsättningarna för teambuilding och innehåller en tävlingsnerv utöver det vanliga. För att lyckas gäller det att bygga ett team med bred kompetens och erfarenhet inom bland annat navigation, matlagning och dryck. Andra bra egenskaper är god fysik och ett gott samarbete inom teamet. Under tävlingen utmanas teamen att lösa problem och med hjälp av ledtrådar för att finna gömda skatter.

Evenemanget arrangeras lördagen den 10 juni med Jungfrusunds Marina som start och målområde. Eventet är en heldag med frukost, lunch, After Sea med prisutdelning och middag med After Party.

Läs hela pressmeddelandet här (PDF)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player