Breitling Maserati
Tillbaka till startsidan

Ett flertal nyheter Skattjakten MPC Stjärnjakten 2017 kommer innebära ett flertal nyheter som ska ge evenemanget en än starkare inramning och tävlingsnerv. Många nyheter 2017 Inför evenemanget har sedan tidigare infört ett antal justeringar som maxtid, officiella skatter, kortare sträcka, skattvärdet höjdes och fler ledtrådar. Dessa kommer kvarstå även detta år samt att ytterligare nyheter […]

MPC StjärnjaktenTeaminformationSamarbetspartnersMPC Stjärnjaktens klädkollektionAnmälan till MPC StjärnjaktenKontakta MPC Stjärnjakten

Ett flertal nyheter

Skattjakten MPC Stjärnjakten 2017 kommer innebära ett flertal nyheter som ska ge evenemanget en än starkare inramning och tävlingsnerv.

Många nyheter 2017
Inför evenemanget har sedan tidigare infört ett antal justeringar som maxtid, officiella skatter, kortare sträcka, skattvärdet höjdes och fler ledtrådar. Dessa kommer kvarstå även detta år samt att ytterligare nyheter kommer tillföras som ska ge en än starkare inramning och tävlingsnerv. Några av de nyheter som kommer att ske är än tajtare tävlingsområdet, större utmaningar vid vardera skatt samt att antal deltagare per team är flexibelt och anmälningsavgift är per person.

–        Vi utvärderar varje säsong och tillsammans med partners och deltagare ser vi över hur vi ständigt kan utvecklas och därmed ge det unika företagsevenemang vi hela tiden strävar efter, säger Marcus Palmquist, CEO Partner MPC AB.

En del av Race-week

MPC Stjärnjakten Stockholm arrangeras lördagen den 10 juni med Jungfrusunds Marina som start och målområde. Evenemanget kommer ingå i marinas Race-week som innefatta ett flertal evenemang för olika målgrupper, ett par exempel är elitsegel tävling, padeltennis turnering med mera. Lördagens afton avslutas med en middag för drygt 200 deltagare.

Ytterligare tävlingsorter

Ett flertal orter har önskat att evenemanget ska arrangeras i sina städer vilket är inget som arrangören MPC stängt dörren för.

Det är glädjande att intresset är stort från ett antal olika regioner och städer. Det är dock viktigt att vi kan säkerställa den höga kvalitet varumärket MPC Stjärnjakten ska stå för och att de rätta förutsättningarna finns såväl gällande tävlingsområde som deltagarunderlag. Vi har några städer vi för dialog med gällande 2018 och därmed inte helt omöjligt att vi kommer göra en utökning till nästa år, säger Marcus.

Läs hela pressmeddelandet här (PDF).

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player