Breitling Maserati
Tillbaka till startsidan

TV-INTRESSE AV MPC STJÄRNJAKTEN MPC Stjärnjakten har blivit uppvaktad av TV-produktionsbolag som uppmärksammat evenemanget för att göra ett TV-program av evenemanget. Filmproduktion MPC Stjärnjakten skapar varje år en filmproduktion för varje tävlingsort och även en tourfilm. Det är ett filmteam som följer med tävlingsbåtar, har placeringar på land och är med i evenemangshelikoptern. Denna film […]

MPC StjärnjaktenTeaminformationSamarbetspartnersMPC Stjärnjaktens klädkollektionAnmälan till MPC StjärnjaktenKontakta MPC Stjärnjakten

TV-INTRESSE AV MPC STJÄRNJAKTEN

MPC Stjärnjakten har blivit uppvaktad av TV-produktionsbolag som uppmärksammat evenemanget för att göra ett TV-program av evenemanget.

Filmproduktion
MPC Stjärnjakten skapar varje år en filmproduktion för varje tävlingsort och även en tourfilm. Det är ett filmteam som följer med tävlingsbåtar, har placeringar på land och är med i evenemangshelikoptern. Denna film skapas för deltagarna, media och samarbetspartners. Det är även stillbildsfotografier som skapar bildgallerier och därmed blir det en bra helhetssammanställning av evenemanget.

TV-intresse
MPC Stjärnjakten har nu blivit uppvaktad av ett par olika filmproduktionsbolag som önskar att skapa TV-produktion av evenemanget. I detta upplägg kommer evenemanget justeras för att bli än mer TV-mässigt men evenemanget ska behålla sin grund och inte påverka det tävlingsmässiga.

– Vi ser mycket positivt på den uppvaktning vi nu fått och Tv-produktion ligger enligt vår egen utvecklingsplan men det är viktigt att det sker med rätta förutsättningar och att evenemangets tävlingsupplägg i sin grund kvarstår. Vi kommer nu gå in närmare i detaljer ihop med de produktionsbolag vi nu har dialog med och därefter välja väg för hur vi går vidare med Tv-produktion, säger Marcus Palmqvist, CEO Partner MPC AB.

Tävlingsorter
Det är inte klart med tävlingsorter för 2015 förutom att Stockholm blir en av dessa. Det är sedan ett flertal orter som önskar att evenemanget kommer till just deras ort men det gäller att rätta förutsättningarna finns samt att eventet ska behålla sin exklusivitet.

–        Stockholm är som sagt klart och vi har intresse av att titta på en fortsättning i världsarvet Höga kusten men att det i så fall kommer medföra några justeringar. Vi har utöver det ett flertal andra orter som uppvaktat oss men det vi i nuläget ser som mest intressant är Göteborg där Stena Match Cup Sweden önskar att vi arrangerar i samarbete med deras evenemang, säger Marcus

Beslut om samtliga orter kommer att tas under januari månad vilket gör att touren 2015 ska kunna presenteras.

Läs hela pressmeddelande här (PDF)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player