Breitling Maserati
Tillbaka till startsidan

BREITLING FORTSÄTTER SOM PARTNER Breitling fortsätter sin satsning på MPC Stjärnjakten vilket är en skattjakt med motorbåtar. De har varit med som partner samtliga år evenemanget har arrangerats och det är nu klart att de även i år blir en av huvudpartnerna. En trogen partner Det schweiziska exklusiva klockmärket Breitling har varit trogen MPC Stjärnjakten […]

MPC StjärnjaktenTeaminformationSamarbetspartnersMPC Stjärnjaktens klädkollektionAnmälan till MPC StjärnjaktenKontakta MPC Stjärnjakten

BREITLING FORTSÄTTER SOM PARTNER

Breitling fortsätter sin satsning på MPC Stjärnjakten vilket är en skattjakt med motorbåtar. De har varit med som partner samtliga år evenemanget har arrangerats och det är nu klart att de även i år blir en av huvudpartnerna.

En trogen partner
Det schweiziska exklusiva klockmärket Breitling har varit trogen MPC Stjärnjakten sedan premiär året 2009. Det är nu klart att deras satsning fortsätter även i år och det är återigen som en av huvudpartnerna.

Breitling är en perfekt partner till evenemanget genom deras profil av exklusiva klockor av högsta klass och har en målgrupp som gillar action. Att eventet kräver navigation och perfektionism gör det givetvis inte sämre då Breitling har god erfarenhet av detta genom sin satsning på flygvapnet, säger Marcus Palmqvist, CEO Partner MPC AB.

Breitling kommer finnas med på plats i form av marknadsyta, är en av skattvärdarna och även finnas med i hela grafiska manualen samt evenemangets klädkollektion.

MPC Stjärnjakten
En unik skattjakt för den sanna äventyraren där skärgård är spelplatsen. Evenemanget skapar de bästa förutsättningarna för teambuilding och innehåller en tävlingsnerv utöver det vanliga. För att lyckas gäller det att bygga ett team med bred kompetens och erfarenhet inom bland annat navigation, matlagning och dryck. Andra bra egenskaper är god fysik och ett gott samarbete inom teamet. Under tävlingen utmanas teamen att lösa problem och med hjälp av ledtrådar för att finna gömda skatter.

Evenemanget har en egen klädkollektion, Smartphone app som styr tävlingssystem, filmteam med helikopter filmning.

Evenemanget arrangeras fredagen den 4 september och är en heldag med frukost, lunch, after sea med prisutdelning och middag med after party.

Läs hela pressmeddelande här (PDF)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player