Evenemang

Lyckade möten

– Evenemangstjänster hos MPC

När ni har viktiga möten som inte får gå fel är vi rätt samarbetspartner för Er. Vår vision om helhetsansvar innebär att ni som beställare kan lägga all er fokus på kundvård och innehåll i mötet. Vi kallar detta för MPC:s Evenemangssäkerhet*.

Oavsett om det är en konferens över dagen eller ett exklusivt event för nyckelkunder, är vår målsättning att erbjuda ett arrangemang av högsta kvalitet med ett stort personligt engagemang. Vi ger Er förutsättningarna för lyckade möten.

Vårt arbetssätt
MPC är ett oberoende bokningsbolag, vi har därför inga standardlösningar utan tar fram förslag efter era önskemål och förutsättningar. Ert syfte med mötet, vilken omgivning ni vill befinna er i och vilken budget som är tänkt är några av de frågor som vi går igenom för att kunna leverera förslag som passar för just ert möte.

Vi ser alltid till att vara uppdaterade inom vårt område genom att besöka anläggningar, hotell, provsmaka menyer m.m. för att kunna leverera kvalitetssäkrade och prisvärda möjligheter. Vi väger även in tidigare kunders rekommendationer och utlåtanden.

Helhetsansvar
När ni bokar via oss tar vi ett helhetsansvar för processen. All administration, fakturering, logistik och planering o.s.v. ligger på vårt bord. Vi ser även till att en uppföljning kring ert arrangemang genomförs och utvärderas.

En projektledare tillsätts, som är er kontaktperson under hela processen. Denne har ett totalt ansvar och är givetvis närvarande under tillställningen, allt för att säkerställa att ni får ett lyckat möte.

Tilläggstjänster
Vi har ett brett och uppdaterat kontaktnät och ser gärna till att ordna med de aktiviteter och underhållning ni vill ha.

Internationellt
MPC gör även utlandsevent och skräddarsyr gärna era utlandsresor. Genom kontakter och partners kan vi erbjuda unika upplägg med det lilla extra.

Läs gärna mer i vårt produktblad här: MPC Evenemangstjänster

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

#mpc_ab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.