Gourmetjakten

Gourmetjakten

– Vägen till bra möten går genom magen

Är det dags att sätta fyr på kämparglöden? Är ni rätt grupp för uppgiften? Denna unika aktivitet ger en oförglömlig upplevelse där dina kunder och/eller medarbetare tävlar mot varandra i en gourmetjakt. Det gäller att vara snabb i fötterna och ha en god samarbetsförmåga för att samla in alla ledtrådar. För att slutligen kunna göra det möjligt att skapa magi i köket tillsammans med en stjärnkock!

Ert uppdrag
Med hjälp av er smart-phone får ni välja antalet ledtrådar som för er mot nästa destination i jakten på råvaror. Ju färre ledtrådar ni väljer att öppna desto högre poäng i jakten att hitta till nästa butik, deli eller affär. Tävlingssystemet är uppbyggt så att alla lag blir tilldelade olika rutter, detta för att öka spänningen i aktiviteten och förhoppningsvis trigga igång kämparglöden. Väl vid målgången möts man av vår stjärnkock som guidar er genom tillagningen av de råvaror som samlats in under ”jakten”. En vinnare koras och belönas i tävlingen.

Avslutningsvis får ni avnjuta er tillagade måltid, de förädlade råvarorna som använts är grunden till god mat och god mat är grunden för bra möten.

Läs mer i vårt Produktblad Gourmetjakten (PDF)


PAKET INNEHÅLLAktiviteter, tävlingsledare, kultur och historia. Matlagning med professionell kock, fine dining samt ett Chambre separée för er grupp i specialdesignade 4-rätters stjärnkrogsmeny med kvalitetsviner och förkläde.

TILLÄGG: Presentartiklar exempelvis en exklusiv kockkniv, kökshandduk m.m. Vin-, Champagne- & Ostprovning, transfer, boende.

ANTAL: 8 – 160 personer

TID: 2 tim spel, 3 tim matlagning

SPELPLATS: Stockholm & Göteborg

BOKNING: Telefon 08-452 22 30 Mail info@mpcab.se


 

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

#mpc_ab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.