Konferens Strandvägen

Strandvägen

– Unika fest- och konferenslokaler

Unika fest- och konferenslokaler mitt i Stockholm City! Finn inspiration och bygg en hållbar framtid i konferenslokaler. Fantastisk utsikt över Nybroviken och båtar som trafikerar Stockholm skärgård.

De flesta möten mellan människor sker till bords. Mat är därför alltid ett  viktigt inslag oavsett om det är en konferens eller festlig tilldragelse. MPC lägger stor vikt vid att menyer är komponerade på ett sätt där ni och era gäster får njuta av maten på bästa sätt, gärna i en avskild miljö. Fastigheten, som förr kallades ”våningsplats”, färdigställdes år 1910 och har sedan dess haft flera kända hyresgäster. En av många som huserat här är Raoul Wallenberg. Nyligen genomgick huset en varsam renovering som återställde varje detalj till sitt ursprungliga skick. Resultatet blev en av Sveriges bäst bevarade jugendfastigheter som idag erbjuder en unik miljö för såväl möten, konferenser och events.

Läs mer i vårt Produktblad Strandvägen (PDF)


ADRESS:Strandvägen, Stockholm

EVENEMANGSLOKAL:Lokalerna tar från 10 upp till 300 personer vid mingelupplägg och är anpassade för allt från grupp- & styrelsemöten, konferens till festevenemang.

TILLÄGGSTJÄNSTER:Mat & dryck, boenden, underhållning, transport, kringarrangemang som t.ex. båtutflykt.

BOKNING:Telefon 08-452 22 30Mail info@mpcab.se

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

#mpc_ab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.