Let’s dance

Let´s dance

– Det krävs två för tango

Det finns påtagliga bevis kring att dans är ett område där samarbete krävs för att leverera önskat resultat. Hos MPC erbjuds ni en unik möjlighet att svetsa ihop ledningsgruppen, lägga grunden för ett långvarigt samarbete med en betydelsefull kund eller ge ett annat viktigt möte en makalös inramning med fart och fläkt!

Vad ni än vill uppnå så kommer det helt klart bli en minnesvärd dag genom engagemang och fysiskt deltagande.

Vi samarbetar med tvåfaldiga Let’s Dance vinnaren, Sigrid Bernson. Tillsammans har vi tagit fram en företagsaktivitet som förenar nytta med nöje. Aktiviteten får en personlig och anpassad touch utefter era önskemål. Allt från en dansuppvisning med gäster, en danskurs i samband med konferens, ledningsmöte m.m.
Vill ni hellre sitta på åskådarbänken går det givetvis att ge ert evenemang ett unikt tillfälle att bli minnesvärd med en energifylld dansshow som underhållning.

Läs mer i vårt Produktblad Let’s Dance (PDF)


FÖRETAGSEVENT:Dansuppvisning samt att gäster bjuds upp på golvet och visas grundsteg, får gå igenom hållning och testa att dansa ihop. Upplägget blir en mini-kurs som också får igång aftonens dans.


DANSKURS:Ta chansen att lära sig dans inför kommande högtidsfester där exempelvis varje ledningsgruppsmöte avslutas med en danskurs. Ni förenar nytta med nöje i form av dansens glädje och motion samt att en grund ges för framtida evenemang.


DANSSHOW:I samband med middag kan en underhållande dansshow ges vilket kan delas upp med ett nummer under middagen och ett som avslutning. Det blir en härlig inramning med skön musik och dans vilket i sin tur blir ett naturligt sätt att köra igång aftonens dans.

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

#mpc_ab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.