Producent

Producent

– Vi skapar unika events

MPC producerar egna evenemang där vi är både ägare och arrangör av eventet. Vi tar hand om allt från A till Ö genom att knyta till oss samarbetspartners och deltagare samt genomföra evenemanget. Vi har genom erfarenheterna från våra egna evenemang skapat en optimal grund för att ta hand om kunders evenemang i sin helhet eller delar av ett event. Samarbetet ger kunder kvalitetssäkring, kostnadseffektivitet och rätt fokus i sina egna evenemang.

Tre av de större evenemangen som MPC äger och driver är företags- och kändis eventen MPC Stjärngolf och MPC Stjärntennis samt den exklusiva skattjakten i skärgården MPC Stjärnjakten.


Sveriges största och mest exklusiva företagsgolf- tour med ett unikt upplägg där nytta förenas med nöje. Tävlingsformen är ett teamformat, vilket ger en stark sammanhållning och tävlingsnerven. Till varje företagsteam adderas en känd profil eller Golf Pro.

För mer information klicka här

 

 

 

MPC Stjärnjakten är en nytänkande båttävling för den sanna äventyraren. Team om minimum tre deltagare rustas för en utmanande skattjakt i skärgården, med endast kryptiska ledtrådar till hjälp. Teamwork och finess kommer att behövas för att hitta de väl dolda skatterna (vinsterna).

För mer information klicka här

Marbella Business Weekend 2020 arrangeras 24 – 27 september där handplockade företag ges en unik möjlighet att nätverka med en inramning utöver det vanliga.

Evenemanget kommer att omfatta företagsturnering i golf och tennis samt padeltennis. I första hand riktar det sig till företagare i Sverige och Spanien men det kommer även att inkludera deltagare från andra länder.

För mer information klicka här

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

#mpc_ab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.