Marbella Business Weekend

Marbella Business Weekend

– Unikt nätverks evenemang

Marbella Business Weekend 2018 arrangeras 27 – 30 september där handplockade företag ges en unik möjlighet att nätverka med en inramning utöver det vanliga.

Weekend kommer att omfatta företags- och kändis evenemangen MPC Stjärngolf och MPC Stjärntennis. I första hand riktar sig evenemanget till företagare i Sverige och Spanien men det kommer även att inkludera deltagare från andra länder.

MPC Stjärngolf & MPC Stjärntennis

MPC Stjärngolf har arrangerats i femton år med start i Stockholm och därefter utökats till att arrangeras med en spelort per storregion och final i Miami. För fem år sedan utökades satsningen med en Europatävling där Marbella varit spelort, vilket gett en unik inramning med klimat, högklassiga golfbanor och hotell. Satsningen med Marbella fortsatte även i år och för fjärde året i rad tillsammans med varumärke MPC Stjärntennis, allt under namnet Marbella Business Weekend.

MPC Stjärngolf Marbella avgörs på klassiska Rio Real Golf & Hotel. MPC Stjärntennis avgörs högklassiga högklassiga Club de Pádel y Tenis Nueva Alcántara.

Weekenden avslutades med gemensam bankett på femstjärniga Puente Romano Beach Resort där närmare tvåhundra gäster beräknas delta.

För mer information se www.stjarngolf.se och www.stjarntennis.se.

Följ oss på Facebook

#mpcab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.