Referenser

Referenser

– Kunder och samarbetspartners

Under åren som gått har vi ärats med uppdrag från en mängd kända företag. Till höger ett axplock av våra kunder och exempel på några av våra referenser.


”Det är den bästa företagsgolf jag deltagit i”, var profilen Peter Jihdes utlåtande om MPC Stjärngolf.

”Det är fantastiskt bra, det är enda evenemanget jag är med på sommaren och trivs väldigt bra, kommer att komma tillbaks i många år framöver”, var profilen Henrik Zetterbergs utlåtande om MPC Stjärngolf.

___________________________________________________________________

”Vi valde att lägga ner vår egen golftävling för att i stället satsa på MPC Stjärngolf vilket medförde att vi fick vara deltagare i ett högklassigt evenemang och kunde lägga all fokus på våra kunder” Per Wall, Handelsbanken.


”Vi har deltagit vid MPC:s egen produktion MPC Stjärngolf flertal år i rad där vi varit mycket nöjda med inramningen. Genom att det är en tour har vi på ett bra sätt kunnat delta med samtliga kontor och kunder på landstäckande nivå.
Vi har även anlitat MPC genom deras Evenemangstjänster bland annat vid vår sälj kick-off. Att vi valt att samarbeta med MPC bygger på bra relation i många år där vi får en fin möjlighet att köpa både färdiga koncept och skräddarsydda lösningar.

Samarbetet har fungerat mycket bra med enkel och bra kommunikation samt tydligt fokus. Vi kan absolut rekommendera MPC då vi varit väldigt nöjda med de arrangemang vi haft tillsammans.

Tony Petterson, Chef Affärsstöd


December är en hektisk tid för oss i försäkringsbranschen samtidigt som det är viktigt att rå om våra kunder och tacka för det gångna året. Vi fann en optimal lösning genom MPC där vi valde  VIP-paket som var en del av deras egna julkonsert arrangemang.

Evenemanget blev en härlig bladning av god mat, högklassig underhållning och en skön avslutning med julmingel ihop med artisterna, allt samman med en bra inramning.

Vi kan varmt rekommendera detta upplägg som minst sagt ger ett avstressande inslag i en annars stressad period.

Lars Boman, Senior Underwriter Marine, Zurich


”Vi ville göra något extra för våra kunder där vi kunde lägga fokus på att rå om kunden och samtidigt få ett evenemang med en bra service kombinerat med moment utöver det vanliga.  För att få denna lösning kontaktade vi MPC där de gav oss olika förslag varav utflykt med Ribbåtar med olika stopp på resans gång.

Evenemanget avslutades med en gemensam kvällsaktivitet vilket gjorde att vi fick en härlig blandning av äventyrligt, avslappnat och stilfullt evenemang. En kombination som var perfekt skräddarsytt för såväl oss som kunderna.

När vi nu bjuder in till invigning av våra nya lokaler är det återigen dags för att anlita MPC som eventbolag.”

Rune F Löderup, Senior partner and co-founder of Mountbrook

 

 


Inför vårt evenemang Managing Director Event för Central & Nothern Europe blev jag rekommenderad att samarbeta med MPC AB. Vi hade aldrig tidigare samarbetat med MPC men det visade sig att rekommendationen vi fick var minst sagt god, MPC gav oss ett perfekt evenemang med god organisation, Sofia Klingberg var suverän projektledare med proffsigt agerande och personligt engagemang.

MPC står för kvalitet, erfaren personal, starkt kontaktnät och hög standard. Vi kan starkt rekommendera MPC till andra företag som önskar hjälp med sina evenemang.

Katharina Posch, Event manager Germany, Michael Page


Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

#mpc_ab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.