Resetjänster

Lyckade resor

– Ett koncept från MPC

När ni har ett arrangemang som både behöver en speciell inramning och är extra viktig för ert företag, är MPC rätt samarbetspartner.

Oavsett vilken typ av resa det gäller; affärsresor, privatresor, grupp- eller konferensresor är vår inställning att alltid erbjuda ett arrangemang av högsta kvalitét med stort personligt engagemang. Med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan vi ta ett helhetsansvar som innebär att ni kan lägga hela ert fokus på kund- och personalvård. Allt för att ge er de bästa förutsättningarna för en lyckad resa.

Genom vårt breda, internationella nätverk och starka samarbetspartners världen över är ni trygga i våra händer. Vi kallar det för MPC:s Resesäkerhet*.

Läs gärna mer i vårt produktblad här: MPC Resetjänster


MPC AB är ett evenemangsbolag med bas i Stockholm. MPC har 16 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder. Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.


Exempel på företag som bokat MPC Resetjänster är Carlsberg, GE Money Bank, O’Learys, Telia, Metro, Egma m.fl.


MPC Resessäkerhet* Vid genomförande av er resa tar vi ett helhetsansvar för denna. I totalupplägget administrerar vi resa, boende, aktiviteter, studiebesök, konferens med mera.


Ni får er egen projektledare och det är den enda kontaktpersonen för alla moment i resan. Hon eller han har det totala ansvaret och närvarande under hela resan om uppdragsgivaren så önskar.


En lyckad resa skapar förutsättningar för lyckade möten, vilket är första steget till bra relationer.


Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

#mpc_ab - Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.